Adatvédelmi rendelkezések

Impresszum

Adatvédelmi nyilatkozat

Jelen Adatvédelmi Nyilatkozat összefoglalja az ab-marketing.hu kezelője által folytatott adatkezelési elveket és annak gyakorlatát. A látogató/felhasználó az adatok elküldésével kijelenti, hogy azok a valóságnak megfelelnek.


1. Adatkezelő

Az adatok kezelője: Báthori Mátyás Gábor e. v. kisadózó, (továbbiakban AB-MARKETING). Székhely/postázási cím: 9423 Ágfalva, Kosbor u. 21. | Adószám: 66671426-1-28 | Nyilvántartási szám: 37430680 | (További információk: https://www.nyilvantarto.hu/evny-lekerdezo/)


2. A kezelt adatok és érintettek köre

Az AB-MARKETING (always better marketing) tiszteletben tartja weboldala látogatóinak a személyes adatok védelmére vonatkozó jogait, és kizárólag az adatkezelésre, adatfelhasználásra (annak módja, célja, időtartama, az adatok megismerésére jogosultak köre) vonatkozó tájékoztatást követően, abban az esetben tárolja személyes adatait, amennyiben a látogató azt önként adta meg, illetőleg amennyiben az a weboldal útján nyújtott szolgáltatás igénybevételéhez szükséges, vagy azt jogszabály kötelezővé teszi. A látogató írásban jelezheti az üzemeltető felé, hogy személyes adatainak törlését kéri, ebben az esetben az üzemeltető ezen adatokat köteles azonnal kitörölni.

A weboldal látogatása során anonim módon a látogató session ID-t kap, amellyel a Google Analytics a személyes adatoktól függetlenül, statisztikai céllal rögzíti a látogatás kezdő- illetve befejező időpontját, illetve a látogatott oldalakat. Erről a gyakorlatról minden új látogató az első oldalletöltés alkalmával tájékoztatásban, valamint az adatvédelmi nyilatkozathoz hozzáférésben részesül. A weboldalon a látogató ajánlatkérés formájában önkéntesen hozzájárulhat a következő személyes adatainak kezeléséhez: Név / Telefon / E-mail cím.


3. Az adatkezelés célja

A személyes adatok kezelésének célja:

 

A felhasználó leiratkozni a “Leiratkozás” gomb/felirat megnyomásával tud az e-mailben, időtől függetlenül. (Közvetlen leiratkozásra is van lehetőség ide kattintva >>> )

A Google Analytics által használt anonim session ID-k és cookiek (sütik) felhasználásának célja statisztikai jellegű. A felhasználó a böngészés / regisztráció során önként hozzájárul, hogy a 2. pontban említett típusú adatokat az adatkezelő az adatvédelmi nyilatkozat rendelkezéseinek megfelelően felhasználja. Az adatkezelő a megadott adatokat bizalmasan kezeli.


4. Az adatkezelési szabályzat által meghatározott adatkezelési időtartam

A Google Analytics által létrehozott cookiek időtartama 30 napra szól, a session ID-k a honlap elhagyásakor automatikusan törlődnek. A felhasználó által megadott adatokat a felhasználó írásos kezdeményezésére az adatkezelő 10 munkanapon belül törli. Ezt az igényt az [email protected] e-mail címen, Báthori Mátyás Gábor ügyvezetőnek címezve lehet bejelenteni.


5. Az adatfeldolgozók köre

A felhasználói adatokhoz csak az adatkezelő munkatársai férhetnek hozzá, harmadik félnek nem adhatóak ki. Kivételt képez, hogy az adatokat kizárólag a felhasználó által leadott adatokat az email hírlevél teljesítése céljából az adatkezelő a következő félnek átadja:

Név: MailChimp c/o The Rocket Science Group, LLC
Cím: 675 Ponce De Leon Ave NE
Suite 5000
Atlanta, GA 30308 USA

Az adatkezelő a fent említett eseteken kívül egyedül törvényi kötelességből továbbítja a felhasználók adatait az igénylő hatóságnak, amennyiben az megfelelő jogalappal rendelkezik.


6. Az adatkezelési szabályzat jogalapja és a felhasználó jogai

Az adatkezelés a felhasználó jóváhagyásának jogalapjával történik. A felhasználó az adatkezelő által kezelt adatokról, és annak módjáról az [email protected] címen Báthori Mátyás Gábor ügyvezetőtől ezen adatkezelési nyilatkozat tartalmán túl további tájékoztatást kérhet. A felhasználó által megadott adatokat a felhasználó írásos kezdeményezésére az adatkezelő 10 munkanapon belül törli. Ezt az igényt az [email protected] e-mail címen lehet bejelenteni.


7. Jogorvoslati lehetőség és hatályos törvények

Amennyiben a felhasználó úgy érzi, hogy az AB-MARKETING a személyes adatokat nem az itt megjelöltek szerint vagy a hatályos törvénynek megfelelően kezeli, jogait az adatvédelmi biztosnál vagy polgári bíróságon érvényesítheti, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz fordulhat.


8. A hivatal elérhetőségei:

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság
1024 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.
Tel.: +36 1 391 1400
Weboldal: http://www.naih.hu


9. További információk


 

Külső hivatkozások

A weboldal számos Creative Commons tartalmat használ, így azok a Creative Commons tartalmaknak megfelelően újrahasznosíthatók, sokszorosíthatók. Ezen tartalmak egy jelentős része a http://www.pixabay.com weboldalról származik.


A honlap karbantartója

Báthori Mátyás Gábor

9423 Ágfalva, Kosbor u. 21.

Tel.: +36 20 237 74 95 vagy +36 99 655 133

E-mail: [email protected]


Tárhely szolgáltató

A www.ab-marketing.hu honlap és a hozzá tartozó aldomainek a silihost.hu szerverén van elhelyezve.


Jogi nyilatkozat

Az oldalon található anyagok saját szerzemények. Ha valamit fel szeretnél belőle használni nem tiltom meg, azonban forrásként az ab-marketing.hu-t jelöld meg… Kivéve: A zenék és a videók megjelölés nélkül- szabadon beágyazhatók bárhová.

A weboldalon található weboldaltervek szerzői jogai Báthori Mátyás Gábort illetik, amelyeket szabadúszóként, projekt alapú megbízások révén készített. Ezek terjesztése, publikálása, vagy más weboldalon történő felhasználása a creative commons licensz alapján a forrás megjelölésével lehetséges… A honlap designjának, mint számítógépes grafikával létrehozott képzőművészeti alkotásnak a szerzője Báthori Mátyás Gábor.

A www.ab-marketing.hu főoldalára mutató linket bárki, elhelyezhet saját felületén, link oldalakon és egyéb, témába vágó /releváns/ weboldalon. Az oldalon közzétett ismertetők, adatok, szolgáltatások tájékoztató jellegűek, az esetleges pontatlanságokért a szerző felelősséget nem vállal.